Archives For Algemeen

Masterclass Kiezen Voor Groei

Masterclass: Kiezen Voor Groei

Je bedrijf is financieel gezond en je wil vooruit. Het is tijd voor de volgende stap. Je merkt dat de wereld om je heen veeleisender is geworden. De oude aanpak werkt niet goed genoeg meer. De boel staat stil en het is tijd dat er weer beweging in komt. Herkenbaar? Dan is de Masterclass ‘Kiezen Voor Groei’ écht iets voor jou.

Reserveer jouw plek in de exclusieve Masterclass ‘Kiezen voor groei’ van Robin van Lohuizen en Robert Essenstam. In vijf dagen vol inspiratie en praktijk, stomen zij je klaar voor de volgende stap in de ontwikkeling van je bedrijf.
Lees verder…

Dinner for Five Blue Ocean

Dinner for Five

Een avond waarin je samen met andere ondernemers of directeuren spart over de zakelijke uitdagingen waarvoor je staat én de mooie dingen in het leven. Want ondernemen is niet alleen maar werken en omzet laten groeien, het is ook een ‘way of life’. Kansen zien en pakken, geven en nemen, hoge toppen beklimmen en ook de weg naar beneden ervaren.

Ontspannen & vertrouwelijk
Daarom organiseer ik Dinner for Five. Een avond op een toplocatie, met goed eten en drinken, waarbij we met elkaar op een ontspannen en vertrouwelijke manier kunnen praten. En smaakt dat naar meer, dan nodig ik je graag uit voor de Blue Ocean Club.

12463.strip.sunday

Food for thought: Albert Einstein in marketing

If you can’t explain it simply you don’t understand it well enough. Albert Einstein #foodforthought

Deze strip is eigendom van dilbert.com.